top of page

Onze social media

Wat staat er nog op de planning?

Onze mijlpalen

December 2023

De start van onze reis

Hier zijn wij onze reis gestart. Met behulp van Jos Vonk, Francois Kuijpers, Koen Covers en Jari Bons hebben wij de eerste stappen kunnen zetten. 

5 maart 2024

N00b

Nadat wij Europees kampioen zijn geworden met de u21 dames kanopolo, heeft de gemeente Helmond de topsporters van HWC meegenomen naar het cabaretduo N00b. Hier hebben wij de kans gekregen om te netwerken met verschillende bedrijven waar wij erg dankbaar voor zijn. Daarnaast heeft de gemeente Helmond ons heel erg geholpen door de topsporterssubsidie toe te geven. 

29 maart tot 1 april 2024

HIT

Een van de grootste kanopoloevenementen werd georganiseerd bij onze eigen kanovereniging HWC de Helmvaarders. Hier hebben bedrijven de mogelijkheid gekregen om te netwerken. Daarnaast hebben wij in samenwerking met Falcon een peddel verloot en konden bezoekers hun statiegeldbekers doneren. In totaal hebben we maarliefst €864 opgehaald! 

2 april 2024

Start sokkenverkoop

In samenwerking met Soque hebben wij onze sokkenverkoop kunnen lanceren. Bent u ook benieuwd hoe deze eruit zien?

24 april 2024

Rotary

24 april werden wij als HWC Topsporters uitgenodigd om bij de Rotary club aan te schuiven voor een hapje eten en een mooie uitreiking van hun sponsorbedragen. Na het eten mochten Thijs en Floris een presentatie geven over kanopolo, waarin er werd uitgelegd wat het voor velen onbekende spelletje nou inhoudt, onze kansen op het WK en een kleine terugblik op het mooie resultaat van de dames afgelopen jaar in Duitsland op het EK. Hierna mochten me het sponsorbedrag van €3500,- in ontvangst nemen. Wij willen als HWC Topsporters de Helmondse Rotary club hiervoor hartelijk bedanken.

april 2024

Schunk Xcarb Technology

We hebben het voor elkaar gekregen om onze eerste sponsordeal af te sluiten. Deze samenwerking met Schunk  Xycarb Technology helpt ons verder richting het wk kanopolo en levert voor Schunk een uniek kijkje achter de schermen van kanopolo, onze reis en wat topsport voor ons betekent.

15/16 juni 2024

NK kanopolo

Het eerste Kanopolo Foto-Event was een groot succes!!
Tijdens het NK Kanopolo weekend op 15 en 16 juni 2024 in Helmond hebben acht hobbyfotografen de uitdaging aangenomen om hét perfecte kanopolo-moment vast te leggen. Ze hebben niet alleen genoten van het fotograferen, maar ook van de dynamische sport en de geweldige sfeer op het toernooi. Dit enthousiasme heeft geleid tot een prachtige collectie foto's. Deze foto's zijn te koop op oypo.nl/kanopolo-fotoevents. De opbrengsten van het Foto-Event en de verkoop van de foto's komen ten goede aan de Jong Oranje kanopoloërs. Namens hen willen wij iedereen hartelijk bedanken voor hun steun!

bottom of page